Vier generaties vrouwen in één familie

    31 januari 2023

    APPELTERRE-EICHEM – Een viergeslacht is altijd een leuk gegeven. Zo ook in de familie van Andromeda, die een maand geleden als jongste van vier vrouwen in lijn is geboren.

    Ksenija Pangrazio gaf ons tekst en uitleg bij die heugelijke gebeurtenis.

    “Het begint met mijn oma , de overgrootmoeder van Andromeda: Mia, geboren op 30 juni 1950. Mijn mama Cathy, is van 24 september 1969; zij was een enig kind. Ik ben de jongste van haar 3 kinderen, geboren op 5 december 1996. Tot slot is er onze kleine Andromeda. Zij is vandaag 4 weken geleden geboren op 30 december 2022.”

    Eigenlijk is dit het tweede viergeslacht in de familie. Ksenija haar oudere zus (13 maart 1991) heeft ook al een dochtertje: Luna (9 juli 2018).

    Wij wensen de kleine Andromeda een mooi leven toe in een warme en liefdevolle omgeving. Telkens ze naar de hemel zal kijken, zal ze daar haar sterrenbeeld ontwaren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons