Vijf verdachten opgepakt voor agressie tegen City-supporter

    20 oktober 2021

    GENT/MEERBEKE – De 63-jarige Guido De Pauw is dinsdagavond 19 oktober op de snelwegparking van de E40 in Drongen neergeslagen en bewusteloos achtergelaten. Het parket van Oost-Vlaanderen heeft inmiddels vijf verdachten gearresteerd.

    Het incident vond gisteravond omstreeks 22.40 uur plaats op de parking van de E40 Drongen richting Brussel.

    Meerbekenaar en City-supporter Guido De Pauw kwam terug na de wedstrijd tegen Club Brugge. Hij was er met twee vrienden gestopt om in de shop een broodje te kopen. Iemand trok daar zijn City-supporterssjaal af en stapte buiten, waarop Guido hem achterna ging.

    Even later vonden zijn vrienden hem bewusteloos; blijkbaar had hij een slag gekregen op het hoofd. Een ziekenwagen voerde hem naar het ziekenhuis. Zijn toestand is momenteel nog altijd kritiek.

    Het parket van Oost-Vlaanderen bevestigt de feiten; er waren ook een aantal getuigen. De politie kon in verband hiermee in de loop van de nacht vijf personen oppakken. Zij zijn in opdracht van het parket van Oost-Vlaanderen gearresteerd.

    Het onderzoek loopt volop.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons