Vind het vat (2021) – wedstrijd update

    09 augustus 2021

    GROOT-NINOVE – De zoektocht naar het vat nadert, langzaam maar zeker, zijn hoogtepunt. We geven even een stand van zaken.

    Niet minder dan 47 keer is de code gekraakt om in het volgende stadium van de zoektocht te geraken. We weten niet of dit allemaal individuen zijn of er ook groepen achter de accounts zitten.
    Deze Witkap-liefhebbers kregen afgelopen vrijdag de eerste tip, die naar de exacte ligplaats van het vat leidt. Volgende vrijdag versturen wij de tweede tip. 

    Als er nog deelnemers in level 1 zitten, die nog niet alle antwoorden hebben gevonden: geen nood. Als jullie de code kraken, krijgen ook jullie nog alle tips uit level 2.
    Sommigen waren wel heel creatief om het juiste email adres te vinden. Ook al hadden ze niet alle sleutels in handen.

    We citeren met plezier uit een email die we kregen: “’Vind het Vat’, hoe tof is dat concept en de vragen… Jullie hebben hier duidelijk werk van gemaakt. Het is een mooie promotie voor Ninove en zijn Witkap… Nu wordt het pas echt spannend en moeilijk. Op naar de echte speurtocht.”

    Santé!

    VhV

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons