• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Wie wil mondmaskerfilters en handgel bedelen?

  02 juni 2020

  NINOVE –De dienst cultuur en evenementen zoekt vrijwilligers voor de bedeling van filters voor mondmaskers en handgel.

  Elke inwoner van Ninove, ouder dan 12 jaar, kreeg enkele weken terug een mondmasker in de bus. Inmiddels ontving de stad de filters, die de federale overheid beloofde aan elke Belg. De nationale veiligheidsraad vraagt aan de lokale besturen om deze te verdelen onder alle inwoners. Daar bovenop schenkt de stad aan elk gezin nog een busje handgel.

  Dit betekent heel concreet: 35.000 pakketten met filters en handgel verdelen over 17.000 adressen. En dus doet de stad opnieuw en graag een beroep op de bereidwilligheid van zijn vrijwilligers.

  Taakverdeling

  De dienst cultuur en evenement zoekt mensen voor de volgende taken:

  – etiketten op enveloppen kleven (maandag 8 juni in de Kuip),

  – filters en handgel in enveloppen steken (dinsdag 9 juni in de Kuip),

  – enveloppen bedelen in Ninove (tegen ten laatste zondag 14 juni).

  Zie jij één van deze taken wel zitten? Vul dan dit formulier in.

  Vergeet niet om op het einde van het formulier op ‘Verzenden’ te klikken. Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer je dit succesvol invulde.

  Info: dienst cultuur & evenementen – +32 (0)54 50 50 50 – cultuur@ninove.be.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons