• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Wil jij vrijwilliger zijn voor het vaccinatiecentrum?

  16 januari 2021

  NINOVE – Samen met de eerstelijnszone Dender-Zuid bereiden Geraardsbergen en Ninove zich volop voor op de vaccinatiecampagne. Daarbij zullen ze ook de inzet van vrijwilligers kunnen gebruiken.

  De vaccinatie tegen COVID-19 voor alle inwoners moet zo snel en efficiënt mogelijk verlopen. Het zal een stevige uitdaging zijn om voldoende (medisch geschoolde) medewerkers te vinden.

  Oproep

  Daarom doen de beide stadsbesturen een oproep aan de burgers om als vrijwilliger te komen meehelpen.

  Als je een medische of andere relevante achtergrond hebt en tijd en zin om mee te helpen, dan kan je jouw gegevens achterlaten via een formulier (zie link onderaan dit artikel).

  Er zijn vrijwilligers nodig voor de week- en de weekenddagen in de beide vaccinatiecentra:

  • Ninove , oud belastingkantoor, Bevrijdingslaan 7;
  • Geraardsbergen, sporthal De Veldmuis, Felicien Cauwelstraat 39.

  Info: geef je op als vrijwilligerLaat je vaccineren.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons