Wint ingenieur Diederik Coppitters de Vlaamse PhD Cup 2023?

    14 oktober 2023

    DENDERWINDEKE/BRUSSEL – De finalisten van de Vlaamse PhD Cup, een pitchwedstrijd voor jonge wetenschappers, zijn bekend. Onder hen Diederik Coppitters.

    Via deze wedstrijd stimuleert SciMingo vzw in samenwerking met onder meer Radio 1 en EOS jonge onderzoekers om met hun doctoraatsonderzoek naar buiten te komen. Dat moeten ze doen door het in een heldere en begrijpbare presentatie van 3 minuten te gieten.

    Ingenieur Diederik Coppitters (VUB-UMons) uit Denderwindeke schopte het met zijn onderzoek naar stabielere energieprijzen tot in de finale.

    Stemmen

    Volgende week donderdag 19 oktober valt het doek voor de Vlaamse PhD Cup 2023 met de finale in het Vaudeville Theater in Brussel. Dan wordt duidelijk of Coppitters de wedstrijd wint.

    De lauraat krijgt een cheque voor Vlerick Business School ter waarde van € 5.000 en een ticket om een college te geven bij de Universiteit van Vlaanderen.

    In de aanloop naar de finale kan ook het publiek stemmen voor een publiekswinnaar via phdcup.be

    Info: Diederik & zijn onderzoek90-seconden-pitch van Diederik.

    Lees ook: Hoe krijgen we onze energiefactuur opnieuw onder controle?’

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons