• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  WZC Klateringen vierde 101-jarige Germaine

  04 mei 2021

  NINOVE – Germaine Stercké vierde dinsdag 04 mei haar 101ste verjaardag. De verantwoordelijken van het woon-zorgcentrum Klateringen zetten haar in de bloemetjes.

  Na zoveel moeilijke maanden was dit een aangenaam moment. Eindelijk was er nog eens plaats en tijd voor een vreugdevol evenement, hoe bescheiden ook.

  Door de geldende corona-maatregelen moest het feestje in een minimale bezetting plaatsvinden. Een familielid van de jarige was eveneens aanwezig. Ook burgemeester Tania De Jonge kwam de jarige feliciteren.

  Er werd ook getrakteerd op taart.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons