Zelfbouwmarkt nam afscheid van Dorothy na 42,5 jaar dienst

    09 mei 2023

    NINOVE – De medewerkers van Zelfbouwmarkt wuifden eind april de trouwe medewerkster Dorothy uit. Zij werkte 42,5 jaar voor de zaak. Alle collega’s zorgden voor een feestelijk afscheid, boordevol herinneringen.

    Na een lange staat van dienst nam Dorothy afscheid van Zelfbouwmarkt, de speciaalzaak in bouwen, verbouwen en woon- en interieurdecoratie aan de Ring-West in Ninove.

    Ze begon in 1980 op haar 18de als kassierster en groeide door tot Finance & HR-verantwoordelijke, dankzij haar doorzettingsvermogen en ambitie.

    Hart voor het bedrijf

    Dorothy is bij Zelfbouwmarkt een van de werknemers met de meeste dienstjaren op de teller en heeft het bedrijf door de jaren heen zien groeien en veranderen. Ze klopte het vorige record van 39,5 jaar in dienst van haar voormalige collega Erwin. We kunnen dus wel stellen, dat ze haar steentje heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf.

    Ze heeft er altijd voor gezorgd, dat de financiële en personeelszaken van de ongeveer 80 collega’s op rolletjes liepen. Haar collega’s omschrijven haar als een harde werker met een hart voor het bedrijf. Ze was gedreven, punctueel, betrouwbaar en zeer correct in haar werk.

    “Ik ben nog voor meneer Ignace Desmet bij het bedrijf beginnen werken, toen het nog in Duitse handen was”, aldus Dorothy. “Hij was de eerste Belgische gerant en later de eigenaar. Het is een hele eer geweest om zo lang voor Zelfbouwmarkt te werken en te zien hoe het bedrijf is gegroeid.”

    Ervaring

    Het afscheid van Dorothy was een feestelijke aangelegenheid. Haar collega’s zorgden voor een warm en persoonlijk afscheid om haar te bedanken voor haar jarenlange inzet en harde werk.

    “Dorothy is een zeer gewaardeerde collega”, zegde Lieven, de toonzaalverantwoordelijke bij Zelfbouwmarkt. “We zijn dankbaar voor haar toewijding en inzet voor Zelfbouwmarkt. Haar opgebouwde kennis en ervaring zullen we zeker missen. We wensen haar het allerbeste toe met haar pensioen en hopen, dat ze ervan zal genieten.”

    Info: Zelfbouwmarkt.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons