• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Zelfbouwmarkt viert 40-jarig bestaan met extra promoties

  31 maart 2021

  NINOVE – Zelfbouwmarkt viert dit jaar zijn 40-jarig bestaan. De speciaalzaak in bouwen, verbouwen, woon- en interieurdecoratie is opgericht in 1980 en heeft sindsdien een mooie groei én evolutie gekend. De klanten mogen dit jubileum meevieren, dankzij een heleboel extra promoties.

  Zelfbouwmarkt is een Belgisch familiebedrijf. Sinds 1981 staat de Ignace Desmet aan het roer. In 2009 vervoegde zijn zoon Stijn het management. Ook dochter Elise werkt actief mee binnen de marketingafdeling.

  7 speciaalzaken

  Zelfbouwmarkt is inmiddels een gevestigde waarde in de interieur- en renovatiewereld door de kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

  De toonzaal bestaat uit zeven speciaalzaken onder één dak. Je kan er terecht voor onder andere vloeren, badkamers en verlichting.

  45 vakspecialisten staan dagelijks klaar om elke klant bij te staan en te adviseren.

  Webshop

  Sinds 2018 kan je bij Zelfbouwmarkt ook online winkelen. De webshop biedt meer dan 20.000 artikelen; elke dag opnieuw vinden meer en meer surfers hun weg naar de website. Naast de vele producten vind je er ook inspiratiepagina’s en promotiefolders.

  Het groot succes van de webshop zorgt voor nieuwe uitdagingen, die Zelfbouwmarkt graag aangaat. Met heel wat nieuwe collega’s en een frisse blik op de digitale toekomst wil Zelfbouwmarkt deze mooie groei voortzetten en vooral verder innoveren om de service aan de klanten nog beter te maken.

  Promoties

  Die klanten delen mee in het succes. Voor de 40ste verjaardag zijn er vanaf april heel wat extra promoties en acties. De speciale jubileumfolder valt eind maart bij iedereen in de bus.

  Daarnaast zullen gedurende heel het feestjaar 2021 extra promoties verschijnen in de folders.

  Info: ZelfbouwmarktFolders.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons