• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Affichewedstrijd carnaval Ninove gaat door ondanks afgelaste carnavalseditie 2021

  03 september 2020

  NINOVE – Ondanks het feit, dat de carnavalseditie van 2021 is afgelast, gaat de ontwerpwedstrijd voor de carnavalsaffiche door.

  Ieder jaar schrijft de Koninklijke Karnavalraad Ninove een wedstrijd uit om een unieke affiche te ontwerpen in het thema van het komende carnavalsjaar.

  De wedstrijd staat open voor de Ninoofse carnavalsverenigingen, die hiermee een centje kunnen verdienen voor hun vereniging.

  De affiche siert tijdens de carnavalsperiode het straatbeeld, de handels- en horecazaken. Maar zij is ondertussen ook uitgegroeid tot een verzamelobject bij vele carnavalisten.

  Pascal Carael: “Daarom wil de Karnavalraad de reeks niet onderbreken en laten we de wedstrijd plaatsvinden. Op die manier blijven de carnavalisten ook het samenhorigheidsgevoel behouden in dit jaar zonder echte carnaval.”

  De bekendmaking van de winnaar zal wel op een andere manier verlopen, aangezien de opening op 11 november eveneens afgelast is. Ook de bedeling van de affiche zal anders gebeuren, maar daarover later meer.

  De afficheontwerpen moeten ten laatste op 22 oktober zijn ingediend bij de Koninklijke Karnavalraad Ninove.

  Het volledige reglement van de wedstrijd kan je vinden op de Facebookpagina van de Koninklijke Karnavalraad.

  GNE

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons