• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Aftellen naar carnaval doe je met ‘De Wetteliër’

  27 januari 2020

  NINOVE – NKV Radausj! stelt met trots de 25ste aftelkalender ‘De Wetteliër’ voor.

  Vanaf dinsdag 28 januari is het nog 33 dagen aftellen naar carnavalszondag. En hoe kan je dit beter doen dan aan de hand van De Wetteliër’. Deze aftelkalender blijft nu al voor het 25ste jaar op rij een hebbeding en zal als wolvenbrood verkopen.

  De kalender is volledig in het ‘Nienofs van begin tot enje’.

  Te koop bij de leden: Els Van Aelbrouck, Koen Evenepoel, Lieve Van der Roost, Jolien Van Damme, Diedrich De Bruyn, Pieter De Vleeschauwer.

  Stuur hen een FB-bericht en ‘De Wetteliër’ komt naar je toe.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons