• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Bart Kaëll op verkiezing van prins en prinses der senioren

  21 februari 2019

  NINOVE – In de eventhal Cloë heeft zondag 24 februari het feest der senioren plaats. Naast carnavalsmuziek is er ook een optreden van Bart Kaëll. Ambiance gegarandeerd, zeker ook bij de verkiezing van het prinsenpaar der senioren.

  Die verkiezing (geen aanstelling) gebeurt traditiegetrouw door middel van een quiz en een spel.

  Kandidaten konden zich tot 21 februari kenbaar maken bij de dienst Evenementen (Oud Stadhuis Ninove). Maar late beslissers kunnen dit ook nog doen op de dag zelf in de zaal.

  De voorwaarden:

  • je woont in Groot-Ninove,
  • je bent nooit eerder prins of prinses der senioren geweest,
  • je bent 55 jaar of ouder.

  De nieuwe stadprins zal die avond zijn/haar opwachting maken en mee zorgen voor een fijne carnavalssfeer. De stedelijke feestcommissie in samenwerking met de Koninklijke Karnavalraad Ninove verwacht alle senior-carnavalisten.

  Praktisch

  • Datum en tijdstip: zondag 24 februari, om 14.30 uur (deuren vanaf 13.30 uur).
  • Plaats: Cloë eventhal, Merellaan 46 Ninove.
  • Toegangsprijs: € 5, gratis koffie en mattentaart inbegrepen.
  Info: Carnaval Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons