• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Carnavalsfoor officieel geopend

  17 februari 2018

  # Ninove  – Vrijdagavond werd de carnavalsfoor officieel geopend door Prins Chena en Schepen van evenementen Marc Torrekens, dit samen met alle carnavalinstanties, stadsbestuur en foorkramers. Onder leiding van de Ninoofse stadsreuzen en een orkestje werd er een rondgang gemaakt langs de attracties, belleman Hans Van Laethem mocht met luide stem de lof zwaaien over de kermis. De foorkramers tracteerden op oliebollen en alle aanwezigen mochten gratis enkele attracties uitproberen, iets dat Prins Chena zich geen twee keer liet zeggen en onmiddellijk in de hoogste en wildste attracties kroop. De stad bood nog een receptie aan. De kermis is alle dagen geopend tot dinsdagavond.   Foto’s Giovanni Neckebroeck 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons