• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Carnavalsthema 2020 : 60 KIEË PRAUISJ

  18 april 2019

  NINOVE  – Tijdens de evaluatievergadering van carnaval 2019 met de carnavalinstanties en de groepen werd het nieuwe carnavalsthema voor 2020 bekendgemaakt.

  De Koninklijke Karnavalraad koos voor het thema 60 KIEË PRAUISJ  waarmee men de zestigste editie van carnaval Ninove in de aandacht wil plaatsen ondanks het feit dat het geen echt carnavalsjubileum is. Een echt jubileum in carnaval viert men op een veelvoud van 11, het narrengetal. Maar natuurlijk kan men 60 jaar bestaan niet zomaar laten voorbijgaan.

  De carnavalsverenigingen kunnen vanaf nu aan de slag met het bedenken van hun onderwerp voor de carnavalsstoet op 1 maart 2020. Met dit thema kunnen ze ongetwijfeld vele richtingen uit.

  GNE

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons