• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Carnaval Ninove: “De stoet goeët deer”

  17 november 2020

  NINOVE – Carnavalsradio ENKAAVEE daagt alle groepen uit om een miniatuurwagen te ontwerpen. Op die manier kan de carnavalsstoet toch plaatsvinden.

  Op 11 november kwam ENKAAVEE met een nieuw initiatief en een heuse uitdaging voor de groepen: ‘de greute miniatuurstoet 2021’.

  Daarmee is de uitdaging gelanceerd aan alle vaste en losse groepen en carnavalisten om een miniatuurwagen te bouwen.

  Wagen

  “Deze mag je bouwen met alle voorwerpen en materialen, die voorhanden zijn”, legt Glen uit. “Je moet wel bepaalde afmetingen en voorschriften in acht nemen. Zo mag een deel van de wagen niet groter zijn dan 150 cm lang, 70 cm breed en 80 cm hoog. En een stoet zou een stoet niet zijn zonder mini kostuum en bijhorend liedje.”

  Wanneer deze stoet effectief kan plaatsvinden, wordt later meegedeeld en zal afhangen van de corona-maatregelen.

  “Zo een stoet op bouwen, is een uniek gegeven”, vult Gerrit aan. “We hopen dat de groepen hieraan volop willen meewerken. We zullen deze in beeld brengen met verschillende camera’s. Hij zal volledig te volgen zijn via livestream op onze facebook-pagina. Dit laat ons toe om het helemaal corona-veilig te organiseren. Zo kan iedereen vanuit zijn eigen bubbel de stoet volgen.”

  Info: het volledige reglement kun je bekijken op enkaavee.be.

  MLI

   

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons