Carnavalisten onder elkaar helpen elkaar!

  02 maart 2018
  #Ninove – Tijdens de nacht van carnavalmaandag in Ninove werd één van de carnavalisten onder ons opgeschrikt door een telefoontje van het thuisfront, de woning van de buur had vuur gevat en was overgeslagen naar zijn woning, zijn mama en 2 kindjes verbleven op dat moment in de woning, zij bleven gelukkig ongedeerd. Er is natuurlijk heel wat water -en brandschade, daarom heeft de gemeente Schendelbeke samen met enkele vrienden een benefiet georganiseerd tvv de slachtoffers van de woningbrand. Men zegge het voort!
   
  Het spaghetti & croquefestijn gaat door op 24 maart van 11u30 tot 21u in het buurthuis van Schendelbeke, Dagmoedstraat 14.
   
  Bij deze een warme oproep naar jullie toe! Carnavalisten onder elkaar helpen elkaar!
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons