Carnavalsaffiche 2018 voorgesteld

  12 november 2017

  Tijdens een druk bijgewoonde openingszitting van carnaval Ninove 2018 op 11/11 werd de nieuwe carnavalsaffiche bekendgemaakt. Er waren dit jaar maar liefst 12 inzendingen binnengekomen van evenveel verschillende deelnemers. Het Thema “Lotj au stem mor heuren” moest samen met de datum duidelijk in beeld staan wat bij dit ontwerp het geval is, samen met de opgevende kleur zal de affiche opvallen in de Ninoofse straten in aanloop naar carnaval Ninove 2018. De voorzitter van de Koninklijke Karnavalraad Ninove, Pascal Carael, mocht de winnaar bekendmaken, het werd Robinn Scheerlinck. Robinn die lid is van NKCV De Zjielen heeft ook in het verleden reeds deelgenomen aan de affichewedstrijd maar dit keer werd zijn ontwerp voor het eerst als winnende affiche verkozen. De affiches zullen vanaf januari verdeeld worden.

  Foto’s Giovanni Neckebroeck 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons