Nieuwe autoscooter vanaf vrijdag blikvanger op carnavalsfoor Ninove

  03 maart 2019

  NINOVE – De carnavalsfoor zal opnieuw voor amusement zorgen bij groot en klein tijdens de zotste periode van het jaar.

  Op vrijdag 8 maart zijn vanaf 16 uur de attracties open tot dinsdagavond 12 maart: vijf dagen rondjes draaien op de Graanmarkt, het Twijndersplein en de Oude Kaai.

  Tussen de 45 attracties zullen onder andere staan opgesteld: de 40 meter hoge High Energy, de Body Shaker, Coco Bongo en de Shaker Party. Natuurlijk zijn ook de kindermolens, lunaparken, visspelen, schiet-, basket- en paardenkoerskramen van de partij.

  Op de foor kan je uiteraard ook terecht aan tal van eetkramen voor frietjes, oliebollen, escargots, gedroogde haring, pitta, pizza’s en pasta.

  De blikvanger dit jaar is de ongetwijfeld de nieuwe autoscooter Hollywood. Met zijn prachtige led-verlichting is hij één van de mooiste botsauto’s, die momenteel in België op tournee is. Eigenaar Sven Hogie doet voortaan de drie centrumkermissen in Ninove aan: zowel tijdens carnaval als met de sinksen- en zomerkermis zal hij zijn autoscooter opstellen op de Graanmarkt.

  Sven van de autoscooter en Henri van de visspelen Flipper kijken al uit naar de fijne sfeer, die er in Ninove altijd is tijdens de foren en kermissen. Ze gingen dan ook graag op de foto met de carnavalsaffiche.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons