• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Carnavalskalender “Lotj au stem mor heuren”

  29 januari 2018
  • Zaterdag 3 februari: Prinsaanstelling in de bedrijfshal van Cloë, Merellaan 46, Ninove om 21.11 uur.
  • Zondag 4 februari: Feest der senioren in de bedrijfshal van Cloë, Merellaan 46, Ninove om 14 uur. Deuren open om 13.30 uur. 
  • Zaterdag 10 februari: Machtsoverdracht in cultuurcentrum De Plomblom om 11.11 uur. Daarna carnavalsbanket in zaal Kellenhof, Meerbeke om 14.30 uur. 
  • Woensdag 14 februari: Bezoek woonzorgcentrum Klateringen.Elk jaar brengt de nieuwe Prins Carnaval met zijn gevolg een bezoek aan het woonzorgcentrum Klateringen in Ninove. 
  • Zaterdag 17 februari: kindercarnaval – Verkiezing Kinderprins en Kinderprinses. Inschrijving in cc De Plomblom van 12 uur tot 13.30 uur. Daarna vorming van de stoet en vertrek naar de circustent op het Dokter Hemerijckxplein. Kindershow van 14.30 uur tot 16.30 uur. Aansluitend bekendmaking van de Kinderprins en Kinderprinses. 
  • Zondag 18 februari:

  – publiciteitskaravaan: vertrek rond 12 uur, Koning Boudewijnlaan, Ninove.

  – carnavalsstoet: vertrek aan de Pamelstraat-Oost, Ninove, aansluitend aan de publiciteitskaravaan.

  – Prijsafroeping voor de carnavalsgroepen onder het tentendak op het Oudstrijdersplein. Rond 22 uur bekendmaking van de Don Augustprijs en het beste stoetliedje 2018 door de Prinsencaemere. Daarna volgt de uitslag van de carnavalsstoet. 

  • Maandag 19 februari:

  – maandagavondstoet: Vorming van 18 uur tot 18.30 uur op de Stationsstraat, Stationsplein en Astridlaan. Vertrek om 19 uur stipt.
  Reisweg: Dreefstraat, Burg. Behnplein, Graanmarkt, Marktstraat, Oudstrijdersplein, Beverstraat, Lavendelstraat en ontbinding via de Kaardeloodstraat naar de Centrumlaan.

  – Gouden wortelworp: om 21 uur, van op het balkon van het oud stadhuis en café Roosevelt op het Oudstrijdersplein. 

  • Dinsdag 20 februari:

  – sluiten van carnaval: om 12 uur, van op het balkon van het oud stadhuis op het Oudstrijdersplein.

  – gratis koffiekoeken: tussen 13 uur en 14 uur aan het oud stadhuis op het Oudstrijdersplein.

  – wortelverbranding: om 15 uur ter hoogte van café Den Belleman

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons