• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Carnavalsworkshop voor kinderen

  06 februari 2020

  NINOVE – ENKAAVEE lanceert ‘Kinjerosje op de sosje’, een carnavalsprogramma met en voor kinderen.

  Nog minder dan een maand en ’t is carnaval. De afgelopen maand bracht ‘ENKAAVEE op MIG’ elke avond carnavalssfeer. In de laatste rechte lijn naar het grote volksfeest, gebeurt dat vanaf dit weekend de hele dag door via de Ninoofse frequentie 106.2 fm.

  De carnavalsdeejays steken een tandje bij en maken vanaf dit weekend ook radio met kinderen. Zij zijn de toekomst en dus brengt ENKAAVEE deze jeugdige carnavalisten graag bij elkaar in de pop-up studio in de Lavendelstraat.

  ‘Kinjerosje op de sosje’ is een gloednieuw en uniek Ninoofs idee van ‘ENKAAVEE op MIG’. Op woensdagnamiddag gaan ze met kinderen aan de slag rond poëzie en knutselen ze een carnavalsdroomdoos. Via een wandeling langsheen de Ninoofse carnavalsmonumenten en vertellingen brengen ze hen de Ninoofse carnavalsgeschiedenis bij.

  De belevenissen van de kinderen zendt ‘ENKAAVEE op MIG’ elke zaterdag uit om 10 uur via MIG (106.2 FM) en de stream op radiomig.be.

  Info: ouders, die hun carnavalistje willen inschrijven voor ‘Kinjerosje op de sosje’ kunnen dit via enkaavee@radiomig.be.
  ENKAAVEE op MIGRadio MIG.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons