Enkaavee-madammen: “Van die kleine dingskes, die je nog niet kent”

  27 september 2021

  NINOVE – In de marge van de uitreiking van de Blauwe Wimpel, hadden de dames van carnavalsradio Enkaavee een verrassing. Van 6 tot en met 10 november stellen ze de wagentjes van de miniatuurstoet tentoon in het Oud Stadhuis.

  Ze konden het niet langer stilhouden en dus verklapten de Enkaavee-madammen ons hun geheim.

  “We geven een receptie voor alle deelnemers aan onze miniatuurstoet. En er is een specialleken: we stellen alle wagentjes van die ministoet ook tentoon in het Oud Stadhuis, van 6 tot 10 november.”

  Niet alleen die miniatuurtjes trouwens: “En er zullen ook enkele andere dingetjes bij zijn, kleine dingetjes die je nu nog niet kent of weet.”

  Dat alles in de aanloop naar de opening van het carnavalsjaar op 11 november. “We willen er op die manier al wat sfeer in brengen.”

  Praktisch

  • Datum en uur: van 6 tot 10 november, tijdens de openingsuren.
  • Plaats: Oud Stadhuis.
  • Toegang: vrij.

  Info: Enkaavee.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons