Enkaavee stelt ‘greute miniatuurstoet 2021’ tentoon

  29 oktober 2021

  NINOVE – Een echte carnavalist houdt geen zomerslaap, is altijd gefocust op carnaval en doet hoogstens tussendoor mee aan een televisiespelletje. Dus kijken ze bij Enkaavee al vooruit en voor de gelegenheid nog een keer achteruit naar hun ‘greute mininatuurstoet’ in het Oud Stadhuis.

  Wat begon als een klein corona-alternatief, groeide uit tot een ‘greute miniatuurstoet’. Vele Ninovieters hebben deze aandachtig live gevolgd of herbekeken op DVD. Maar nu wil Enkaavee iedereen de kans bieden om deze unieke wagens in het echt te zien.

  Uniek

  Van 6 november tot en met 10 november stellen ze deze tentoon in het Oud Stadhuis. Heel wat uniek beeldmateriaal over de opbouw van de miniatuurwagens zal de miniatuurwagens aanvullen.

  Meteen is dit de ideale gelegenheid om net voor 11 november terug te blikken op het afgelopen carnavalsjaar door de ogen van Enkaavee. Je maakt kennis met het Enkaavee-team en krijgt een unieke inkijk achter de schermen van een jaar lang liveshows en radio.

  Ook de Ninoofse scholieren mogen gerust met heel de klas afzakken naar deze tentoonstelling. Ze krijgen deskundige uitleg over de carnavalstraditie. En het creatieve vuur voor kostuums en wagens mag dan best wat worden opgepookt.

  Praktisch

  • Datum: van 6 november tot en met 10 november.
  • Uren:
   – zaterdag en zondag van 15 tot 21 uur,
   – maandag tot en met woensdag van 16 tot 20 uur.
  • Plaats: Oud Stadhuis, Oudstrijdersplein Ninove

  Info: Enkaavee.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons