• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Overkapping feestlocatie carnaval aan Oud Stadhuis is geplaatst

  04 maart 2019

  NINOVE – Maandag 05 maart is de tent op het Oudstrijdersplein voor het Oud Stadhuis opgetrokken. De stad komt dus stilaan in feestmodus voor het carnavalsweekend.

  Die tent is de laatste jaren dé feestlocatie geworden, waar de carnavalisten tijdens de maandagnacht een feestje bouwen tot dinsdagmiddag. Naast de talrijke cafés, die openen tijdens het carnavalsweekend, is ook het feestgebeuren op straat niet meer weg te denken.

  Ondertussen heeft het plein zijn eigen gekende dj’s van de Monjdagnacht, die er steeds in slagen een geweldige sfeer te creëren.

  Op zaterdag 09 maart is dit het vertrekpunt van het kindercarnaval. Zondagavond 10 maart wordt de uitslag van de stoet er bekendgemaakt.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons