• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Geen carnavalsstoet, maar wel een pin

23 november 2020

NINOVE – De leden van de Jongeren Karnavalraad Nienof (JKN) brengen toch een carnavalspin uit, ondanks de afgelastingen van de carnavalsfestiviteiten in 2021.

De jonge garde wil haar uiterste best doen om carnaval Ninove ook in 2021 levend te houden en haar steentje bijdragen. Ze willen alles behalve als een gierige pin aan de zijlijn staan.

En dus beslisten ze om de pinwedstrijd toch te laten doorgaan. Op 19 december zal ENKAAVEE de winnaar bekend maken.

Prijs

Door de corona-perikelen zijn de jonge carnavalisten wel genoodzaakt om het prijzengeld te verlagen naar € 125. De JKN zal immers zelf instaan voor het maken en bekostigen van de pin.

Ze willen deze carnavalspin verkopen aan de democratische prijs van € 5. De opbrengst verdelen ze rechtsreeks en gelijk onder alle carnavalsgroepen (met en zonder praalwagen), die zich al hebben ingeschreven voor carnaval 2021.

De groepen moeten voor deze editie dus zelf niets verkopen, maar enkel iets ontvangen.

Voorinschrijving

Om de oplage kunnen in te schatten, werkt de JKN met voorinschrijvingen. Op die manier vermijden ze nodeloze en overbodige kosten.

Bestellen kun je via ENKAAVEE (zie onderaan). Bij vragen of grote bestellingen mail je best naar ikbengeenpin@gmail.com.

De manier om bestellingen te betalen en af te halen deelt de JKN later mee. Dat hangt af van de interesse.

Info: Jongeren Karnavalraad NienofENKAAVEE.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.