• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Glenn Van Berlamont startte NinofseCarnavalLiekes.com

  22 januari 2018

  #Ninove – Glenn Van Berlamont is een Ninovieter in hart en nieren en viert carnaval al sinds hij zich kan herinneren. Toen hij in bijberoep begon als Webdesigner, Berlamo Webdesign, zocht hij een project om zijn schouders onder te zetten en bedacht zich dat er nergens een plek is waar de teksten van Ninofse carnaval liedjes gebundeld staan. Dus besloot hij om dit op te starten en zo werd NinofseCarnavalLiekes.com geboren in juni 2017.

  Website

  De bedoeling van zijn website is dat de mensen naar aanloop van carnaval Ninove bekend geraken met de liedjes door de juiste teksten te kennen. Het is ook een mooie kans om het cultureel erfgoed dat carnaval Ninove toch is, een plek te geven op het wereldwijde web. Zo hebben mensen van buiten Ninove ook een kans om te kijken wat er in Ninove zoal leeft.
  De mensen kunnen de liedjes doorsturen via een formulier waarna zij deze in een gepaste lay-out gieten en online gooien. Ze kunnen Glenn ook helpen door eventuele foute woorden of verkeerd begrepen teksten te corrigeren via datzelfde formulier. Ook is er de mogelijkheid om de teksten door te sturen naar hun e-mailadres, info@ninofsecarnavalliekes.com. Zo werken ze allemaal samen want de website is gemaakt door en voor Ninovieters.
  Er is ook een top 10 van de meest gelezen liedjes. Zo krijgt iedereen een goed beeld van wat de meest populaire liedjes zijn doorheen de jaren. Een zoekfunctie laat de mensen toe om snel en specifiek op zoek te gaan naar verschillende groepen of stukjes tekst. Alles staat alfabetisch gerangschikt volgens uitvoerder zodat de liedjes per groep gebundeld staan. Er is ook een handige aftelklok op de homepagina waarmee men kan zien hoelang het nog duurt vooraleer het volksfeest losbarst.
  Ze hebben ook een Facebookpagina, https://www.facebook.com/NinofseCarnavalLiekes, waarmee ze de mensen snel kunnen informeren van nieuwe liedjes en waar ze geregeld artikels delen die te maken hebben met carnaval Ninove zoals de activiteitenkalender en de affiche voor 2018. Deze pagina begint langzaamaan aan populariteit te winnen en het evenement dat ze gemaakt hebben telt ondertussen al 3000 geïnteresseerde feestvierders.

  Oproep

  Bijdeze doen ze een warme oproep aan alle carnavalsgroepen om hun teksten zo snel mogelijk door te sturen zodat hun liedjes kunnen meegezongen worden tijdens het carnavalsfeest in onze Wettelstad.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons