• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Gouden Wortelworp lokt opnieuw veel volk naar het centrum

  19 februari 2018

  #Ninove – Daags na de 58ste Roze Zondagstrein organiseert de carnavalsraad traditioneel de Wortelworp. Van op het balkon van het Oud Stadhuis worden wortelen uitgegooid, waaronder de Gouden Wortel. Maandagavond zakte hiervoor opnieuw een pak volk af naar het centrum van Ninove voor de Monjdagoavondstoet en de Gouden Wortelworp.

  Winnaar van de Gouden Wortelworp is .Seth Cardoen (14) uit  Ninove

  Na de Gouden Wortelworp barstte het feest pas goed los met het stratencarnaval.

  Sluiten van carnaval

  Dinsdag 20 februari om 12 uur wordt op het balkon van het oud stadhuis carnaval gesloten. Tussen 13 uur en 14 uur krijg je gratis koffiekoeken aan het oud stadhuis. Nog niet uitgefeest? Zak dan af
  richting Café Den Belleman waar om 15.11 uur het programma voor de wortelverbranding van start gaat. De binnenstad zal worden opgekuist woensdag 21 februari vanaf 5.30 uur.

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons