Huldiging van carnavalsjubilarissen tijdens machtsoverdracht

  14 februari 2021

  NINOVE – De machtsoverdracht kende zaterdag 13 februari nog een verrassend einde. 11 is een carnavalsgetal en de veelvouden daarvan zijn in carnavalsmiddens een reden om extra te vieren.

  Herbert Scheerlinck en Pascal Carael werden daarom gehuldigd voor hun 22 jaar respectievelijk als ondervoorzitter en als voorzitter. Dat gebeurde met een terugblik op hun inzet tijdens die lange periode.

  De voorzitster van de Raadsdames Lydia de Spiegeleer en ceremoniemeester Giovanni Neckebroeck overhandigden hen in naam van de Koninklijke Karnavalraad Ninove een geschenk en een aandenken. Cadeaus, die ze zichtbaar verrast aanvaardden.

  Lydia de Spiegeleer kreeg op haar beurt dan weer bloemetjes van voorzitter Pascal Carael, voor haar 44-jarige lidmaatschap van de Raadsdames.

  GNE

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons