Jongerenkarnavalraad wil carnavalpin uitbrengen

  08 oktober 2018

  NINOVE – Als alternatief voor de steunkaartenverkoop, gaat de jongerenkarnavalraad resoluut voor de verkoop van een pin. Je kunt nog tot 25 oktober een ontwerp insturen.

  Na de evaluatievergadering in april is gebleken dat de steunkaartenverkoop door de Stedelijke Feestcommissie lang zijn doel is voorbij geschoten. Het was dus dringend zoeken naar een alternatief.

  De Jongerenkarnavalraad nam als vertegenwoordiger van verschillende carnavalsgroepen deze taak op zich. Na verschillende vergaderingen met de groepen en de organisaties kwamen ze met een totaal nieuw voorstel aan de groepen: de verkoop van een carnavalpin.

  Gelet op een win-win situatie voor alle partijen, hebben de groepen op een algemene vergadering vlug beslist voor de pin.

  Voorstel

  • Elke erkende vereniging verkoopt min. 50 en max. 100 pins.
  • Alle deelnemende groepen krijgen 150 euro uitbetaald bovenop hun prijzengeld.
  • Deze verkoop valt ook onder de 20% bonus.
  • Er is een jaarlijkse wedstrijd voor het ontwerp van de pin onder de groepen; de Jongerenkarnavalraad sponsort een prijs van € 250 euro.
  • De Stedelijke Feestcommissie blijft de steunkaarten verkopen bij de lokale handelaars en de horeca.

  Al deze maatregelen moeten zorgen voor meer inkomsten, die ten goede zullen komen van de prijzenpot van de groepen.

  Ontwerpen van de pin kun je nog tot 25 oktober doormailen naar windeninofpin@gmail.com.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons