• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Carnavalsfoor Ninove opent reeds op vrijdag 16 februari

  03 februari 2018

  #Ninove   – De carnavalsfoor van Ninove zal draaien van vrijdag 16 t/m dinsdag 20 februari. De attracties staan opgesteld op de Graanmarkt, Twijnsterplein en Oude Kaai. Naast spectaculaire molens zoals de High Energy, die je tot een hoogte van 40 meter brengt aan een snelheid van 100 km/u, is er ook de Speed Surf, Coco Bongo, Body Shaker, funhouse, autoscooters en de overkopdraaiende Shaker die garant staan voor plezier voor groot en klein. Daarnaast staan er kindermolens, visspelen, schietkramen, lunaparken en zoveel meer en natuurlijk ontbreken ook de frituren en gebakkramen niet. Ambiance en plezier gegarandeerd tijdens de carnavalsperiode dus. De foor opent dit jaar dus al op vrijdag en ook dinsdag wordt een volwaardige kermisdag waarbij alle attracties open zullen zijn tot ‘s avonds.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons