• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Kindercarnaval opnieuw een topeditie.

  02 juni 2017

  De Ridders in de Wortelorde kunnen opnieuw terugblikken op een uiterst geslaagd kindercarnaval. Even dreigden de weergoden roet in het eten te gooien, maar het bleef gelukkig droog. Onder een discreet verhoogd veiligheidsprotocol ging de kleurrijke stoet van kinderen door de binnenstad. Ook dit jaar werden er extra inspanningen gedaan door de Ridders om de volwassenen te scheiden van de kinderen tijdens de stoet. De toeschouwers zagen op deze manier een feestelijke parade met dans en plezier voor en door de kleine carnavalisten. Aansluitend werden ze getrakteerd op een sprankelende en gevarieerde show.

  Een opvallende ontwikkeling dit jaar is het groot aantal groepen die deelnamen. De winnaar van de grote groepen “De Lettertuin” won voor het tweede jaar op rij in zijn categorie. Met maar liefst 78 deelnemende kinderen vestigen ze bovendien een nieuw record. Bij de groepen met 6 tot 10 leden wonnen de “De sjikke trezebezen en eelen malleeren”. In de afdeling 2 tot 5 leden mochten “De sjikke marionetten” met de eer gaan lopen.

  Als apotheose van de namiddag werden de kinderprins en kinderprinses 2017 op het podium geroepen. Dit jaar mogen Victor Wyns (5) en Melle De Vlaminck(6) met volle teugen van deze titel genieten. Zij gaan nu een zeer druk weekend tegemoet, aangezien ze alle carnavalsevenementen vanop de eerste rij mogen beleven.

  De video: https://www.youtube.com/watch?v=U5A3vT9y4aw

  De foto’s: https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1105728226217308

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons