• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  55 jaar Kindercarnaval met Circus Renz Berlin

  13 november 2017

  De Ridders in de Wortelorde vieren in 2018 het 55 jaar bestaan van Kindercarnaval Ninove, dit zal niet ongemerkt voorbij gaan. Een overzicht van de evenementen :

  De jubileumeditie van 55 jaar Kindercarnaval op zaterdag 17 februari zal doorgaan in een grote circustent die zal opgesteld staan op het Dr Hemmerijxckplein, speciaal voor het Kindercarnaval zal circus Renz Berlin afzakken naar ons land. Dit prachtige circus is wereldvermaard in de circuswereld, het volledige Dr. Hemmerijckxplein zal dan ook ingenomen worden door de circustenten en wagenpark ter gelegenheid van carnaval Ninove. De voorstelling is volledig gratis voor alle kinderen die ingeschreven zijn voor Kindercarnaval, de inschrijving gebeurt traditioneel in CC De Plomblom op de Graanmarkt waarna de stoet vertrek naar de circustent.

  Kalender : De Ridders zullen in samenwerking met de stad een kalender 2018 uitgeven die allerlei info over Ninove zal bevatten en tal van evenementen zal vermelden die plaatsvinden in onze stad gedurende het volledige jaar. De kalender wordt gedrukt op 17.000 exemplaren en zal gratis verdeeld over alle brievenbussen van Groot-Ninove, iets om naar uit te kijken.

  Tot slot zal er van 20 tot 28 januari in het oud-stadhuis een tentoonstelling lopen over 55 jaar Kindercarnaval Ninove.
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons