Prins Dario te gast in Klateringen

  07 maart 2019

  NINOVE – Prins Dario was woensdag 6 maart te gast in het WZC Klateringen. Hij liet er de senioren mee genieten van de carnavalssfeer.

  De Karnavalraad brengt samen met de prins en de carnavalsinstanties ieder jaar een bezoek aan Klateringen en zorgt voor gebak voor alle bewoners. Ook krijgt elke bewoner van het rusthuis en de serviceflats een mandje met fruit overhandigd.

  De prins brengt samen met de seniorenprins- en prinses een bezoek aan alle kamers om de mensen, die niet aanwezig zijn in de cafetaria, ook een fruitmandje te bezorgen.

  Er is ook een prinsenpaar van Klateringen verkozen onder de bewoners. Het werden Odette Van Der Beken en Freddy Van Laeren. Ze kregen heel wat geschenken overhandigd.

  De namiddag verliep in opperste stemming met verschillende optredens van het rusthuispersoneel en prins Dario. Burgemeester Tania De Jonge en Schepen Veerle Cosyns brachten eveneens een ludiek optreden.

  GNE – Foto’s Hilde Baeyens

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons