Laatste carnavalsprijzen uitgereikt

  02 juni 2017

  Drie weken na carnaval zijn de laatste prijzen door de Prinsencaemere uitgereikt in de Rétard. De felbegeerde Don Augustprijs werd gewonnen door Iejt en Geriejt waardoor ze 750 Euro binnenhalen en de begeerde kunsttrofee van William Arijs. Den Kleinen August ging naar De Sjikke Marionetten, zij kregen een kunstwerk van de hand van Wim Vandersmissen. Het stoetlieken werd gewonnen door Nie Geweun, ze verdienen er 300 Euro mee en tot slot werd De Ploët gewonnen door ambiancegroep Fred, Tet en de swinging tepelboys, zij wonnen 500 Euro. Hiermee zijn alle prijzen verdeeld voor editie 2017 en wordt het uitkijken naar de bekendmaking volgende week van het thema voor carnaval Ninove 2018. Proficiat aan alle winnaars. Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons