• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  “Lotj au stem mor heuren” Ninoofscarnvalthema 2018

  02 juni 2017

  Tijdens de evaluatievergadering van het carnavalsfeest van dit jaar werd het nieuwe thema voor 2018 voorgesteld. Omwille van de aankomende verkiezingen werd een thema in deze richting genomen. Met “Lotj au stem mor heuren” kunnen de Ninoofse carnavalisten weer beginnen bouwen aan de kostuums en praalwagens van volgend jaar. En we mogen er zeker van zijn: zoals elk jaar zal het thema zeer ruim geïnterpreteerd worden. 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons