• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ninoofse carnavalsradio ENKAAVEE gaat zijn eigen weg

  09 oktober 2020

  NINOVE – ENKAAVEE staat vanaf nu volledig zelfstandig, niet meer verbonden aan een radiostation. En zoals ze zelf zeggen gaan ze “een beetje eigenwijs, recht deer de deer, energiek en volledig met alle hoeken af hun eigen weg!”

  Een 20-koppige ploeg gaat aan slag voor een nieuwe uitdaging. Zij zijn van allerlei pluimage, leeftijden, groepen en interesses, maar vooral met super veel energie voor het grootste volksfeest van Ninove en omgeving.

  Themashows

  Maandelijks maken ze een themashow over carnaval, op Facebook en later via internet-radio: met beeld en geluid, interactief en to the point. De shows zijn bedoeld voor iedereen en vooral met veel plezier en inzet voor alle carnavalisten: van vaste groepen tot publiek, van instanties tot het peper en het zout in de stoet, voor jong en oud.

  Op 26 september had de vuurdoop plaats, live vanuit het oud-stadhuis. Hier is een overzicht gegeven van alle programma’s, die ze vanaf Driekoningen tot en met carnaval dagelijks zullen uitzenden.
  Dat zal gebeuren 7/7 en 24/24, met elke avond live en energieke presentatoren en presentatrices, geheimzinnige gasten, onverwachte optredens en interessante gesprekken over vroeger en nu.

  De volgende live show van 24 oktober staat voor de deur, het brainstormen en uitwerken zijn volop bezig.

  Ook op 11 november, de normale opening van carnaval, is ENKAAVEE de hele dag online en paraat. De medewerkers zorgen ervoor, dat iedereen vanuit zijn zetel, achter zijn computer of vanuit zijn stamcafé of clublokaal niets moet missen van de vele surprises en onverwachte momenten.
  De Prinsencaemere zal die dag de winnaar van ‘De Ploët’ 2020 bekendmaken.

  Het thema van de laatste liveshow op 19 december is nog een geheim.

  Non stop

  Daarna gaat het in één rechte lijn door naar Driekoningen en de non stop uitzendingen tot carnaval Ninove.

  Er zullen enkele speciale programma’s zijn voor de kleintjes. Er is ook de Carnavals Cup, waar de carnavalisten het tegen elkaar opnemen in verschillende disciplines, en een kookprogramma met de carnavalisten.

  Zeker nu er geen carnaval kan en mag doorgaan, wil ENKAAVEE er voor alle carnavalisten zijn. Om de carnavalsmicrobe niet te verliezen: een jaar zonder carnaval, is een jaar niet geleefd.

  Het stadsbestuur en alle instanties en groepen werken mee om hiervan iets uniek en positief te maken en hun schouders onder het evenement te zetten.

  Info: ENKAAVEEinfo@enkavee.be.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons