• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ninoofse carnavalszender SU fm ‘zitj op ieëte koelen’ om van start te gaan

  21 december 2018

  NINOVE – SU fm is een zender voor en door Ninoofse carnavalisten. Achter dit project zit een diverse groep van een vijftiental echte Ninovieters. Zij trappen op 29 december hun carnavalsseizoen af.

  “Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich kan vinden in deze radio”, laat Glen Van Hooland weten. “We willen zeker geen onderscheid maken tussen de verschillende carnavalsgroepen. Elke groep komt daarom aan bod. Ze krijgen bij de radio eerst en vooral de kans om zichzelf te promoten. Dit kan onder andere dankzij de vliegende reporters die tot bij de carnavalisten zelf gaan.”

  Programma

  Het carnavalsteam ‘zitj op ieëte koelen’ om dit project voor te stellen aan het grote publiek. De nieuwe carnavalszender SU fm start zaterdag 29 december om 17 uur feestelijk met een live-uitzending vanuit de studio.

  De dag na de officiële start hoor je op zondag 30 december bij SU fm de top 100 van Ninoofse carnavalsliedjes. Vanaf dan krijg je dagelijkse programma’s met verschillende items, die steeds terugkomen.

  In het praatprogramma ‘Kaffeeklasj’ bijvoorbeeld hoor je anekdotes van de carnavalisten. Dat beloven straffe verhalen te worden! Dit alles gebeurt in het Ninoofs, uiteraard.

  Info: in Ninove luister je naar SU fm via 106.6 fm.
  Contact: 054-41 61 75 – info@sufm.be.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons