• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Opbouw attracties carnavalsfoor van start gegaan

  27 februari 2020

  NINOVE  – De attracties van de carnavalsfoor zijn aan de opbouw begonnen. Ze staan opnieuw garant voor amusement bij groot en klein tijdens het zotste weekend van het jaar.

  De opbouw van de attracties begon donderdagmorgen op de achterste pleinen. Tegen de middag konden ook de foorkramers op de Graanmarkt met opstellen beginnen.

  Op vrijdag 28 februari vanaf 16 uur zullen de attracties openen en tot dinsdagavond vijf dagen lang zwaaien en zwieren op de Graanmarkt, het Twijndersplein en de Oude Kaai.

  Er zullen 45 attracties opgesteld staan, o.a. de supersnelle Speed Surf, de overkop draaiende Shaker Party, de 40 meter hoge High Energy – die je met grote snelheid de lucht in zwiert -, de Body Shaker en Coco Bongo.

  Natuurlijk zullen er ook kindermolens, lunaparken, visspelen, schiet-, basket- en paardenkoerskramen zijn. Voor het eerst zal ook lunapark Baetens met Silver City aanwezig zijn tijdens de carnavalskermis.

  Tevens kan je terecht aan tal van eetkramen voor frietjes, oliebollen, escargots, gedroogde haring, pitta, pizza’s en pasta.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons