• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Preventiecampagne carnaval Ninove door Pisad

  23 november 2017

  Pisad, de Provinciale dienst ter preventie van drank- en drugsmisbruik, organiseerd opnieuw een affichecampagne naar aanleiding van carnaval Ninove 2018. Hiervoor werd er een scholenwedstrijd georganiseerd in de Ninoofse scholen, het winnende ontwerp werd door Goedroen Lammens van Pisad bekend gemaakt tijdens de opening van het nieuwe carnavalsjaar op 11/11, de winnaar werd Alex Meganck die school loopt in het PTI-Ninove, Ivo De Deyn, Grote Wortel van de Ridders in de Wortelorde, die leraar is in het PTI was dan ook bijzonder trots op de winnaar.

  Foto Giovanni Neckebroeck 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons