• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Plezier en sensatie tijdens carnavalsfoor – Deel, like en win oliebollen met Ninofmedia en Gents Gebak

  23 februari 2020

  NINOVE – De carnavalsfoor staat opnieuw voor amusement bij groot en klein tijdens het zotste weekend van het jaar.

  Op vrijdag 28 februari openen de attracties vanaf 16 uur. Ze zullen tot dinsdagavond vijf dagen zwaaien en zwieren op de Graanmarkt, het Twijndersplein en de Oude Kaai.

  Er zullen 45 attracties staan opgesteld, o.a. de supersnelle Speed Surf, de overkop draaiende Shaker Party, de 40 meter hoge High Energy (die je met grote snelheid de lucht in zwiert), de Body Shaker en Coco Bongo.
  Natuurlijk zullen er ook kindermolens, lunaparken, visspelen, schiet-, basket- en paardenkoerskramen zijn. Voor het eerst is ook lunapark Baetens aan tijdens de carnavalskermis.

  Tevens kan je terecht aan tal van eetkramen voor frietjes, oliebollen, escargots, gedroogde haring, pitta, pizza’s en pasta.

  Evy en Henri van de visspelen ‘Flipper’ kijken samen met hun collega’s uit naar de fijne sfeer, die er in Ninove altijd is tijdens de kermissen. Ze gingen dan ook graag op de foto met de carnavalsaffiche.

  En in de lijn van het thema dit jaar ’60 Kieë Prausj’ is het altijd prijs.
  De winnaars van de gratis oliebollen maken we op woensdag 26 februari bekend.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons