Prins Vitsken en gevolg openen samen met stadsbestuur carnavalsfoor

29 februari 2020

NINOVE – Vrijdagavond werd de carnavalsfoor officieel geopend door prins Vitsken, burgemeester, schepenen, en in aanwezigheid van de verschillende carnavalsinstanties.

Het was belleman Hans Van Laethem die de aanwezigen mocht ‘toeroepen’ en allen rondleiden langs de attracties. Een muziekbandje zorgde voor de muzikale noot.

Iedereen genoot van de verschillende attracties en ging samen met prins Vitsken op de molens.

Nadien werden er door Gents Gebak gratis oliebollen aangeboden aan de aanwezigen.

De attracties draaien tot dinsdagavond.

GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons