• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Op safari tijdens de prinsaanstelling – Deel en win gratis kaart

  15 februari 2019

  NINOVE – De Koninklijke Karnavalraad organiseert zaterdag 23 februari de jaarlijkse prinsaanstelling. Het wordt weer een grote carnavalsparty en heeft dit jaar als thema ‘Op safari’ meegekregen.

  Wie de nieuwe prins carnaval in Ninove zal zijn, blijft een goed bewaard geheim tot de prinsaanstelling. Ook dit jaar is alweer druk gespeculeerd over wie het zal worden. Voorzitter Pascal Carael van de Karnavalraad gaf al een kleine tip: “De nieuwe prins is goed gekend in het Ninoofs carnavalsmilieu, is al jaren actief in carnaval en heeft bij verschillende carnavalsverenigingen gezeten.”  Maar zoals ieder jaar zal niemand écht weten wie het zal zijn tot het moment van de bekendmaking.

  De carnavalisten zullen ongetwijfeld verkleed in het thema ‘Op safari’ naar de prinsaanstelling trekken. De mooist verklede carnavalisten maken opnieuw kans om een prijs te winnen.

  Er zullen diverse optredens zijn, waaronder afscheidnemende prins Chena, die haar afscheidsliedje zal brengen. Verder treden verschillende carnavalisten op: de Prinsencaemere, Nie Geweun en Fret,Tet & De Swinging Tepelboys. De carnavals-dj’s Jorn, Tim, Mojive en Greg staan in voor de ambiance.

  Koffers, rugzakken en dergelijke zijn uit veiligheidsoverwegingen verboden. Ook dieren zijn niet toegelaten.

  De prinsaanstelling vindt zaterdag 23 februari plaats in de eventhal Cloë in de Merellaan, enkel te bereiken via de Ring. De deuren openen om 21.30 uur. Kaarten kosten € 6 in voorverkoop en € 9 aan de kassa.

  Deel dit bericht en maak kans op één van de gratis vrijkaarten via Ninofmedia. De winnaars zullen we op vrijdag 22 februari verwittigen.

  GNE

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons