Prinsencaemere reikt prijzen Don August uit

10 maart 2018

#Ninove  – De Ninoofse Prinsencaemere heeft zopas haar prijzen uitgereikt aan de winnaars van de Don August. Het was opnieuw William Arijs die instond voor het ontwerp van het kunstwerk voor de Don Augustprijs en Wim Van Der Smissen die de Kleine Augustprijs ontwierp, het werden prachtige ontwerpen, met oa lichtjes, spiegels en water maar ook de typische clownsfiguur mocht niet ontbreken. In totaal werden vier winnaars gehuldigd, we zetten ze even op een rij.

° De Kleinen August werd gewonnen door de Wel Bestetjertjes met “De Cirk Van Ninof”.

° De Don August werd gewonnen door Nie Geweun, naast het kunstwerk mochten ze hun kas spijzen met een cheque van 750 Euro.

° Voor het beste stoetlieken werd gekozen voor het liedje van Osta Spoedja, ze kregen hiervoor 300 Euro. 

° De Ploët 2018 werd gewonnen door de drie mannen van Koeperleud met hun Kuskesdans, ze gingen naar huis met 500 Euro.

Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons