• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Prinsencaemere zoekt mooiste carnavalsliedjes van 2018

  26 januari 2018

  # Ninove  – Naar jaarlijkse traditie geeft de Prinsencaemere in samenwerking met “Dakwerken Bulterijs & zoon” 2 prijzen weg, dit voor de winnaars van de Ploët en stoetliedje.

  “De Ploët” voor het beste Carnavalsliedje van 2018, door te sturen naar deplaat@telenet.be

  “Het Stoetlieken” voor het beste liedje in de stoet van 2018, door te sturen naar stoetlieken@telenet.be

  Stuur je liedje in via MP3-bestanden naar bovenstaande mailadressen, alle andere manieren komen niet in aanmerking. Let op dat jullie het juiste liedje naar het juiste mailadres sturen en elk liedje kan maar één keer meetellen voor één van de twee categorieën!

  Jullie kunnen liedjes inzenden tot zondag 11 februari, 00.00.

  Het stoetlieken zal bekend gemaakt worden op 18 februari tijdens de prijsuitreiking aan het Oud stadhuis.

  De Ploët tijdens de “Don Augustuitreiking” op vrijdag 09 maart.

  Om dit alles te bekostigen organiseert de Prinsencaemere haar jaarlijks eetfestijn op zondag 28 januari vanaf 11.30 u en op maandag 29 januari vanaf 18 u in zaal Trefpunt in Denderwindeke. Er is keuze uit Kip, Vis of Tong, er is eveneens een kindermenu verkrijgbaar.

  Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons