• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Sanitaire voorzieningen tijdens carnavalsdagen

  29 januari 2018

  Ook met carnaval is het niet toegelaten op de openbare weg of zichtbaar vanaf de openbare weg te urineren. Overtredingen worden beboet met een geldboete. Maak gebruik van de sanitaire voorzieningen die zondag, maandag en dinsdag langs de openbare weg opgesteld staan (ook 1 toiletcabine voor andersvaliden op het Oudstrijdersplein): op de Pamelstraat-Oost/Nederwijk-Oost, op de Koning Boudewijnlaan, op de hoek Denderstraat/Brusselsesteenweg, op de Mallaardstraat, op de hoek van de Moeder Tiburcestraat/Astridlaan, op het Oudstrijdersplein, aan de bibliotheek (t.h.v. de Despauteerstraat), op de hoek Stationstraat/Dreefstraat, op de hoek Polderbaan/Vuurkruisersstraat, aan het Wortelmanneken (Centrumlaan).

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons