• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Prins- en prinses der senioren verkozen in volle zaal

  05 februari 2018

  #Ninove   – Op zondag 4 februari vond het carnavalfeest der senioren plaats in zaal Cloë, een organisatie van de Stedelijke Feestcommissie in samenwerking met de Karnavalraad Ninove. Het werd een topeditie met een optreden van Willy Sommers en een volledig gevulde zaal en balkon met het massaal opgekomen publiek. Uiteindelijk was het Albert Herzeel en Marina Goossens, beiden echte carnavalisten, die de strijd om de titel wonnen en Schepen Marc Torrekens beiden mocht tooien met de nodige attributen. Prins Chena kwam beiden feliciteren en zorgde voor de ambiance als trekker van een polonaise door de zaal.           Foto’s Hilde Baeyens

  Bekijk hier de videoreportage

  https://www.youtube.com/watch?v=iAFnKchTGfQ&feature=youtu.be

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons