• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  SU Fm van ‘carnavalsradio’ naar ‘plezante radio’.

  21 februari 2019
  NINOVE – SU fm beëindigt zijn 10 weken carnavalsradio met een knal! Het feest der senioren op zondag 24 februari en hun slotweek van 4 tot en met 8 maart zijn de kers op de taart voor de carnavalisten.
   
  Carnaval Ninove komt stilaan in zicht. Dit betekent ook dat SU fm begint te denken aan de overgang van ‘carnavalsradio’ naar ‘plezante radio’. Maar dit laten ze niet zomaar voorbij gaan.
  Feest der senioren
   Op 24 februari worden de prins en prinses carnaval verkozen voor 2019. Vanaf 13u30 barst het feest los in de evenementenhal bij Cloë. Bart Kaëll trekt het feest op gang zodat de sfeer goed zit voor de intrede van de nieuwe stadsprins van Ninove. Dit volg je, samen met interviews en anekdotes, integraal op SU fm via 106.6 fm of via de website.
  Live-week
   De Vitrine bij Kalleballe wordt tussen 4 en 8 maart de thuisbasis voor SU fm. Twaalf uur lang, van 10u tot 22u, komen verschillende gasten vertellen hoe zij zich voorbereiden op de belangrijkste dag van het jaar. Carnaval natuurlijk.
   
  Tot dan luister je nog steeds naar SU fm via 106.6 fm voor de gebruikelijke programmering.
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons