Waardige afsluiter van carnaval Ninove 2021 door ENKAAVEE

  22 februari 2021

  NINOVE – Het waren vermoeiende, maar zeer bevredigende weken voor ENKAAVEE en bij uitbreiding voor iedereen, die meewerkte aan hun project. Na de terecht mooie lofbetuigingen voor hun miniatuurstoet van afgelopen zondag, werd dinsdag 23 februari wortel Roti 19 verbrand.

  Ook deze wortelverbranding gebeurde uiteraard virtueel op een geheime locatie. De aanzet was gegeven door onze Belleman, Hans Van Laethem.

  De naam van de wortel verwijst naar Robin en Tim, de zonen van Hans. Zij waren dit jaar de ontwerpers van de wortel én van het wortellied.

  Het cijfer 19 refereert dan weer aan het vervloekte virus, dat hopelijk hierbij mee in rook mag opgaan, aldus den Belleman. De fakkel werd vervolgens doorgegeven aan Hubert Simoens, uitbater van café Den Belleman.

  Wij peilden achteraf nog even naar de gevoelens en gedachten bij alle afgelopen evenementen hierrond. Bij deze nogmaals een dikke pluim voor iedereen, die aan het online carnaval Ninove 2021 heeft meegewerkt. Het was genieten!

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons