• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Wandeling langs de werkplaatsen van Ninoofse carnavalsgroepen

  02 februari 2020

  NINOVE – Deze wandeling op zondag 9 februari leidt de deelnemers langs de werkplaatsen van enkele grote en kleinere carnavalsgroepen.

  Carnaval en Ninove, dat is een geslaagde combinatie. Elk jaar kijken duizenden Ninoofse carnavalisten uit naar hun feest, dat voor de echte carnavalist verschillende dagen duurt. De carnavalsstoet, de Roze Zondagstrein, is het hoogtepunt voor alle Ninovieters.

  De carnavalsgroepen zijn maanden vooraf in de weer om hun beste beentje voor te zetten en zo hoog mogelijk te eindigen in de rangschikking.

  Deze wandeling laat je vooraf een kijkje nemen bij enkele grote en kleinere carnavalsgroepen, die een tip van de sluier oplichten en hun carnavalswagen in opbouw maar wat graag tonen.

  Praktisch

  • Datum en uur: zondag 9 februari om 13.30 uur.
  • Vertrekplaats: Hospitaalkapel, Burchtstraat 44 Ninove.
  • Afstand: ± 4 km.
  • Deelname: gratis, maar voorinschrijven is noodzakelijk wegens de beperking van het aantal deelnemers.
  Info en inschrijvingen: dienst toerisme – 054-31 32 85 – toerisme@ninove.be.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons