• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Wisselbekers uitgereikt aan winnaars carnavalsstoet

  23 maart 2019

  NINOVE – Traditiegetrouw worden 2 weken na carnaval de wisselbekers uitgereikt aan de winnaars van de carnavalsstoet. Het was vrijdag 22 maart dan ook tijd om de winnende groepen in de bloemetjes te zetten.

  De voorzitter van de vzw Koninklijke Karnavalraad, Pascal Carael, bedankte iedereen om ondanks de uitzonderlijke weersomstandigheden toch een stoet te brengen waarop alle carnavalisten mogen fier zijn.

  Een eerste beker is als dank overhandigd aan Stinkend Raujk voor hun prestatie als Prinsenwacht. Ze mochten voor het eerst de Prinsenwagen ontwerpen en brachten dat er goed van af.

  In de categorie zonder praalwagen ging de overwinning dit jaar naar Iejt&Geriejt. Hierdoor mochten voorzitter Stefaan ‘Geesken’ en de leden van de groep de wisselbeker in ontvangst nemen.

  Bij de groepen met praalwagen was het Nie Geweun, die als winnaar de beker mee naar huis mocht nemen. Voorzitter Wim De Mil was zeer blij opnieuw op de eerste plaats te zijn geëindigd en genoot samen met zijn leden van de overwinning.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons