• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Beiaardconcerten op Valentijn voor twee woon-zorgcentra

  11 februari 2021

  NINOVE – De bewoners en het personeel van de woon-zorgcentra Castelmolen en Klateringen krijgen op Valentijnsdag een openlucht beiaardconcert geoffreerd. Ninofmedia brengt twee beiaardconcerten rechtstreeks via livestream.

  Zondag 14 februari is naast Valentijn eveneens de slotdag van de ‘Week van de Belgische muziek’.

  Het ideale moment ook om een ode te brengen aan de bewoners van verschillende woon-zorgcentra en hun personeel.

  Dat gebeurt met een serenade aan het balkon door een mobiele beiaard met 44 klokken. Zangeres Katrien Smets en beiaardier Jan Verheyen zingen en spelen gedurende een half uur Belgische chansons.

  Mobiel

  De toerbeiaard is een unieke mobiele beiaard, die voor alle mogelijke projecten inzetbaar is zowel binnen als buiten.

  Het instrument bestaat uit 4 modules met in totaal 44 klokken, goed voor bijna 1.300 kg klokkenbrons. De beiaard staat op een aanhangwagen, die meteen ook dienst doet als podium. Voor buitenoptredens staat de toerbeiaard binnen vijf minuten klaar.

  Praktisch

  De mini-concertjes van een half uur hebben plaats op 14 februari:

  • om 11 uur in het WZC Castelmolen,
  • om 13.30 uur en 14.30 uur in het WZC Klateringen.

  Ninofmedia brengt de beiaardconcerten rechtstreeks: om 11 uur vanuit Meerbeke en om 13.30 uur in Klateringen. Je kunt de livestream bekijken via onze website

  Je kan het ook volgen op onze Ninofmedia Facebookpagina https://www.facebook.com/Ninofmedia

   

  Info: Bellslab.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons